KUSZKUSZ ÉDES ANNA MÓDRA

 

Hozzávalók:

kuszkusz
tej
vaníliás cukor
kristálycukor
csokoládé szósz
vanília fagylalt
kivi
narancs
barack
alma
mogyoró
citrom

 

Elkészítés:

Tejet felforraljuk kristálycukrot, vaníliás cukrot és reszelt citromhéjat adunk hozzá, és a tálban lévő kuszkuszra öntjük. Alufóliával letakarva 10 percig állni hagyjuk. Addig az almát, a barackot, a kivit, a narancsot kockára vágjuk, a mogyorót gorombára törjük. A kuszkuszt villával lazítjuk és belekeverjük a kockára vágott gyümölcsöket. Tálaláskor a tányér közepére halmozzuk a tetejére egy gombóc vanília fagylaltot, tesszünk, csokoládé szósszal meglocsoljuk és gorombára vágott mogyoróval, megszórjuk.